petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez prvog golmana i prvog strelca tima, uz još nekoliko izostanaka!

Jedan tim će danas igrati bez svog prvog golmana, prvog strelca tima, prvog asistenta tima i još nekoliko bitnih igrača. Drugi tim u boljoj formi i kompletan. Meč okvirno možete preuzeti do 16 časova, a predložena kvota je okvirno 1,80.

Ovo je duel koji se igra u okviru skraćene grupe za Ligu konferencija gde oba tima nemaju više šansi da se domognu tog 7.mesta koje drži ekipa Slavije iz Sofije koja će u direktnom duelu sa Ardom odlučiti o tome ko će završiti sedmi. Lokotiva se nalazi na 9.mestu sa 42 osovjena boda, na svom stadonu su ove godine pružali mnogo bolje partije i ostvarili 7 pobeda, 5 remija i 5 poraza. Za danas nema inforamcija o bitnim izostancima u timu domaćina.

Sa druge strane ekipa Botev Plovdiva se nalazi na 10.mestu sa 33 boda i skorom 9 pobeda, 6 remija i 19 poraza uz gol razliku 39:45. Na gostovanjima imaju učinak od 3 pobede, 2 remija i 12 poraza uz gol razliku 18:28. Što se tiče ovog plejofa, imaju tri poraza i remi. Za danas će biti bez prvog golmana tima Hankica (31u/0g/0a), nema ni štopera Roberto Punceca (31u/0g/0a), kao ni Atanas Cherneva (6u/0g/0a), u veznom redu neće biti Dylan Mertensa (30u/2g/3a), dok u napadu nema prvog strelca i asistenta tima Antoine Baroana (34u/14g/9a)

U poslednja tri međusobna meča ove sezone, dve pobede Lokomotive po 2:0, uz remi 0:0.

Mišljenje urednika: Ovaj meč nema nikakav rezultatski značaj, pa verujem da će igrači otaljavati utakmicu i pokušati da se dokažu kako bi ostali u timovi i za sledeću sezonu ili eventualno dobili neki bolji transfer, domaćin je pokazao da je bolji tim ove sezone, a smatram da gost bez nekoliko izuzetno bitnih igrača teško može do povoljnog rezultata danas, igra W1 plaća se kvotom 1,80 (pobeda domaćina, dok se u slučaju remija vraća ulog

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje