utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 10. Mart

Članak otvarati do 19:30.


Danas startuje muški deo turnira u Indijan Velsu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Benjamin Bonci i Artur Rinderkneč. Kladionice blago favorituju Rinderkneča sa kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Pogrešno ako nas pitate, jer ovde ima mnogo začkoljica kojih kladionice očigledno nisu svesne, a mogle bi i te kako da utiču na kvotu.

Pre svega Bonci se još uvek nije iskazao na ATP sceni. Čelendžer nivo je prešao kao od šale. Mahom su to bili čelendžeri po Francuskoj gde je on osvajao titule bez problema, ali kada dođe ATP level tu nastaju problemi.

Prošle sezone na primer Bonci je odigrao sedam ATP turnira i samo je jednom prošao u drugo kolo na Vimbldonu kada je dobio Trungiletija koji je travu video samo na fudbalskim terenima.

Ove sezone je igrao u Marseju i stigao do polufinala gde ga je dobio Rubljov. Dakle, samo u Francuskoj i uspe nešto da napravi, a kada se ode van domovine na one najjače turnire onda ga nema nigde.

Na ATP levelu Bonci ima 7-10 u poslednjih 17 mečeva, ali ako oduzmemo te mečeve iz Marseja taj skor je mnogo lošiji.

Rinderkneč sa druge strane za mnogo kraće vreme stiče mnogo više iskustva na ovakvim mečevima. Iako mu možda uslovi i neće prijati mi verujemo da on ovo može dobiti. Psihologija u tenisu je veoma bitna stvar i kada se pojavi neka blokada vrlo ju je teško i probiti, a Bonci kada ode van Francuske nije isti teniser to je valjda svima jasno.

Neće ovo biti lak meč, jer se ova dvojica veoma dobro znaju, no mi svejedno verujemo u Rinderkneča.

Predlog za klađenje: Pobeda Rinderkneča 1,78 – 2:0

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje