ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 11. Jul

Članak otvarati do 15:30


Vimbldon je i zvanično gotov. Bio je više nego uspešan, a sad je došao red da se okrenemo drugim turnirima. Konkretno, zanimljiv nam je ovaj u Baštadu. Meč na koji ćemo mi staviti novac odigraće Laslo Đere i Lorenco Museti.

Po svim parametrima ovaj meč je izjednačen i toga su kladionice očigledno svesne, jer su postavile egal kvote. Margina za gemove je postavljena na 22,5.

Može se reći da i mi slično razmišljamo. Obojica su bili katastrofalni na travi i željno su iščekivali da se vrate na šljaku gde se realno gledano i najbolje snalaze.

Teško je zamisliti da neko od ove dvojice ovo može dobiti lako i ubedljivo. Igraju sa dosta oscilacija, posebno Museti koji ima talenta na pretek, ali fokus mu je slaba tačka. Đere pak ima drugi problem. Mečeve u kojima ima realne šanse da dobije on po pravilu komplikuje. Baš mu fali samopouzdanja i ko prati njegove mečeve to dobro zna.

Sve u svemu očekujemo jedan klasičan šljakaški meč gde će se za svaki poen voditi velika bitka i vrlo verovatno tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,65 – 3:6 5:7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje