petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Izostanci igrača i forma timova idu nam u prilog!

Jedan od timova igraće pet petorice igrača od kojih neki imaju bitnu ulogu u timu, među njima je i prvi strelac i prvi asitent tima, uz to forma tima nije na zavidnom nivou, a igraće protiv jednog od najboljih timova. Meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o susretu Švedske 1 lige, a od 19 časova sastaju se Helsingborg – Djurgaden, meč se igra u okviru 14.kola.

Helsingborg se nalazi na poslednjem 16.mestu sa skorom 1 pobeda, 3 remija i 9 poraza uz gol razliku 11:22. Oni su treća najlošija odbrana lige. Na domaćem terenu imaju skor 1-2-4 i gol razliku 5:10.

Za današnji meč trener domaćina neće moći da računa na pet igrača, to su: Ali Suljić (8/0/0 odbrana), B. Hendriksson (0/0/0 sredina), nema ni prvog strelca i asistenta tima A. van den Hurk (13/3/2 napad), R. Jönsson (12/0/1 napad) i R. Karjalainen (7/0/0).

Djurgarden se nalazi na 3.mestu i ima skor 7 pobeda, 3 remija i 3 poraza uz gol razliku 26:10. Na gostovanjima imaju skor 1-2-3 i gol razliku 6:6. U seriji su od tri vezane pobede, kao i četiri pobedeu u poslednjih pet mečeva.

Ekipa nema bitnih izostanaka za danas!

Međusobni mečevi: Prvi meč u sezoni je završen rezultatom 2:2, a zanimljiva činjenica je da je Djurgaden bez obzira na rezultat postizao najmanje 2 gola protiv današnjeg rivala na 6 od poslednjih 9 međusobnih mečeva.

Mišljenje urednika: Domaći tim će po svemu sudeći opet u veliku i grčevitu borbu za opstanak, dok Djurgarden sa druge strane ima šampionske ambicije, ali će im za to biti potrebne dobre igre na strani, prvi meč u sezoni pokazao je da Helsingborg može da parira ekipi Djurgadena, ali da i pored toga odbrana tima nije nešto na šta domaći tim može da bude ponosan, pa smo se opredelili za predlog G2+ po kvoti 1,70, naravno vi možete pokušati i sa nekom drugom igrom, koja je u skladu sa stilom vaše igre. Srećno!

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje