subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 11. Septembar

Članak otvarati do 18:00


Došli smo do kraja US Opena. Danas je na programu muško finale i u ovom članku ćemo ga najaviti uz predlog naravno.

Za titulu igraju Norvežanin Kasper Rud i Španac Karlos Alkaras. Favorit prema kladionicama Alkaras sa kvotom 1,40 dok je margina za gemove postavljena na 40,5.

Bez ikakve sumnje najveći meč u karijeri i za jednog i za drugog. Rud jeste igrao finale u Parizu ove godine, ali ovo finale u Njujorku je bitnije, jer može da mu donese prvo mesto na ATP listi ukoliko pobedi.

Prema onome što su pokazali do sada na turniru ove kvote nisu postavljene kako treba. Stvorio se veliki hajp oko Karlosa Alkarasa sa razlogom naravno, ali to ne mora znači da su kvote postavljene kako treba. Španac je pokazao mnogo slabosti na ovom turniru. Njegove oscilacije imaju tako velike amplitude da protivnik gotovo uvek ima šanse da napravi ne samo jedan brejk nego više od jednog. No, njegov pobednički mentalitet je neprevaziđen i samo na konto toga dolazi do pobeda.

Rud sa druge strane veoma potcenjen. Mediji širom sveta gledaju da ga maksimalno diskredituju, ali on se ne obazire na to i samo ređa pobede. Pobedio je veoma dobre igrače u Njujorku. Redom su padali Edmund, Van Rijthove, Mute, Pol, Beretini i Hačanov. Izgleda veoma sigurno Norvežanin i kako sam kaže ono finale sa Rolan Garosa će mu biti od pomoći.

Igrački gledano ovo su dva slična igrača. Obojica su sjajni defanzivci, a jedina razlika je to što je Alkaras nešto agresivniji i spremniji da napadne. Ipak, mladi Španac je pokazao mnogo slabosti posebno na servisu koji je bio ranjiv. U dosadašnjem delu turnira je servis izgubio čak 15 puta, a ukupno je dao 60 brejk lopti što se ne viđa ni na WTA turu. Nikako ne treba zanemariti činjenicu da je poslednja tri meča igrao u pet setova i da je imao veliku potrošnju što na fizičkom, što na emotivnom planu.

I za kraj, ponovo se vraćamo na onu priču oko spektakla. Jučerašnje žensko finale nije donelo mnogo uzbuđenja zahvaljujući Igi Švjontek. Ovde verujemo da će sve da puca od borbe i zaista teško je za poverovati da će neko dobiti maksimalnim rezultatom.

S obzirom da je vikend i da se može naći par i iz drugog sporta, ove preporučujemo opciju 4+ koja se plaća sa kvotom 1,63.

Predlog za klađenje: 4+ setova 1,63

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Alkarasa 6:4 2:6 7:6 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje