sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika nagrada Monce – Najava trke

Danas je na programu trka za Veliku nagradu Monce. Juče smo kao što znate tipovali da će vozač Ferarija Šarl Lekler osvojiti pol poziciju i tako je i bilo. Pogodili smo zaista dobru kvotu, te ćemo se nošeni tim uspehom okušati i sa današnjom trkom.

Zaista vidimo value u pobedi Šarla Leklera koga kladionice očigledno potcenjuju. Njegova pobeda se plaća kvotom 2,25 i to je nešto što ne smemo propustiti i po cenu pada.

Maks Ferštapen iako je osvojio drugo mesto u kvalifikacijama trku kreće sa sedmog mesta zbog kasne. Da, on to može da nadoknadi bez problema, ali ponovo u pitanje dovodimo njegove ambicije. On je generalno gledano svoje odradio. PObedio je u Belgiji i Holandiji, napravio veliku razliku i sve što treba da radi jeste da vozi osvaja podijume i tako lagano dođe do titule.

Ako će negde Lekler da da 150% svojih mogućnosti onda će to biti u Monci. Ko je juče gledao mogao je da vidi njegov govor nakon kvalifikacijama na čistom italijanskom. Red Bul je najjači, tu nema spora, a možda je vreme da pobedi neko drugi.

Predlog za klađenje: Pobeda Leklera 2,25

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Automoto sport je sport na koji se ulaže simboličan novac, čisto da bi praćenje trke bilo zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje