petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 12. Maj

Članak otvarati do 17:00


Masters u Rimu možda jeste u punom jeku, ali meč koji nam je zapao za oko odigraće se u dalekom Čileu. Radi se o čelendžeru u Komkuimbu gde će snage odmeriti domaći Tomaš Barioš i Argentinac Dijaž Akosta.

Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Barioš sa kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

S obzirom da igra na domaćem terenu i da je u solidnoj formi Barioš i treba da bude favorit. Ipak, kao i uvek postoji jedna velika začkoljica. Naime, u ponedeljak startuju kvalifikacije za Rolan Garos, što je kruna ovog dela sezone. Naš junak Barioš je prijavljen za te kvalifikacije.

U poslednje vreme Barioš igra jako puno turnira i ajde što ih igra neko putuje sa jedne strane sveta na drugu. Pre ovog turnira igrao je u brazilskom Salvadoru, a razdaljina između tog i ovog turnira je 5000 km. Sad se postavlja logično pitanje šta će Barioš učiniti?

Ukoliko danas pobedi u petak će igrati polufinale. Ako to izgubi ima nedelju da doputuje u Pariz i realno gledano to neće biti dovoljno da se lepo pripremi za kvalifikacije. Uslovi u Čileu i Parizu su dva sveta različita i treba malo više vremena. Nekako zdrava pamet nalaže da Barioš danas gubi i putuje za Pariz. Na taj način bi sebi skupio bar dva dana da se lepo pripremi i pokuša da prođe kvalifikacije koje su više nego prolazne.

Setimo se samo Tabila koji je takođe igrao turnir van Evrope, a dobio je WC za Beograd i kada je došao bio je počšćen kao od šale, jer nije imao vremena da se aklimatizuje i privikne na uslove.

Naravno, sve ovo se vodi pod pretpostavkom da će Barioš ići u Pariz. Njegovo legitimno pravo je da odustane. Ipak, novac i bodovi u kvalifikacijama su mnogo veći od ovog čelendžera, tako da zdrava logika nalaže da će igrati.

U najgorem slučaju ako danas eventualno proda, probati sledeći dan sa duplim ulogom. Dakle, martinagle sistem, jer ako bude igrao sutra polufinale ne verujemo da će se tad cimati, jer Rolan Garos je iznad svega.

Predlog za klađenje: Akošta ne gubi sa 3 i više gemova razlike 1,90
Hrabrija opcija: Pobeda Akošte 2,35

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Akošte 6-4 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje