četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 12. Maj

Danas su na programu mečevi trećeg kola Mastersa u Rimu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaći Janik Siner i Srbin Filip Krajinović. Kladionice mladog Italijana vide kao izrazitog favorita sa kvotom 1,25, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ako nas pitate teško će ovde bila šta Krajinović napraviti. Da, on jeste juče ubedljivo savladao Rubljova, ali ko prati tenis bar malo ozbiljnije zna da je Rus imao jako naporan period u prethodnom periodu. Igrao je prvo u Monte Karlu, pa je onda došla titula u Beogradu, pa nakon toga četvrtfinale u Madridu i sad Rim. Što je mnogo mnogo je i negde je moralo da pukne. Da se razumemo, ne oduzimamo mi ništa od Krajinovićeve pobede samo konstatujemo stvari.

Siner sa druge strane izgleda kao da se pripremao baš za ovaj turnir. Nakon ranog ispadanja u Madridu, ovde dobija lagano Martineza sa 2:0 i nakon toga sunarodnika Fonjinija sa 2:1. Očekivano, nešto veća se borba vodila protiv Fonjinija, ali na kraju Siner dobija na suvi kvalitet.

Priču oko Krajinovića nekako možemo povezati sa Lajovićem. Lajović je u Madridu uspeo da dobije top 10 tenisera Kaspera Ruda. Digla se velika pompa oko te pobede i nakon toga svi su mu dali velike šanse protiv Hurkača koji je dosta slabiji igrač na šljaci od Ruda. Šta se desilo? Lajović je izgubio sa 2:0. Šta je poenta priče? Poenta priče je da naši teniseri ne znaju da igraju pod pritiskom, sem Novaka naravno. Kad god je veći pritisak odma je drama i oni prosto ne znaju da se nose sa tim.

Za očekivati je da će seo Foro Italiko biti na strani Sinera. Publika u Italiji daje energiju i Krajinoviću neće biti lako. Na poslednjih 10 mečeva protiv top 10 igrača, Krajinović ima skor 2:8, a ukupno u karijeri 13:39.

Mi očekujemo da SIner bude na nivou i slavi sa 2:0.

Predlog za klađenje: Pobeda Sinera 2:0 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje