subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 13. Jul

Članak otvarati do 21:00


Ponovo idemo sa Perikardom. Sve što smo rekli u prethodnoj najavi vezano za njegov meč i danas važi. U tom meču protiv Sandgrena ono čega smo se najviše bojali se i ostvarilo. Sandgren je bio u samodestruktivnom levelu i sam sebe uništio. Perikard je samo vraćao servise, nije ni napadao, a ovaj je grešio. Čak i sa takvom igrom Sadgren je u drugom setu imao šansu da odvede set u taj brejk, ali bio je očajan.

Perikard je za veoma kratko vreme prirastao našim srcima. Francuz je mašina za gemove i ko je pratio njegove mečev znamo o čemu pričamo.

Veoma visok igrač sa bombom od servisa. Jako agresivna igra i kada ga krene teško se može igrati protiv njega. Ipak, koliko je dobar kada napada isto je toliko loš kada se brani. Jako loš bekend, malo sporije kretanje i sve to dovodi do toga da mečevi idu glatko i da idu u dramu.

Konkretno, Perikard je ove sezone odigrao 41 meč i produženi set, ili set sa 12 gemova viđen je na 27 mečeva. Njegovi mečevi su igrani u tri seta u 17/41 slučajeva. Sve ovo potvrđuje našu tezu da je Perikard mašina za overe.

Valton će sigurno biti u boljem elementu od Sandgrena, jer je igrač koji je tek počeo da se probija. Klasičan polaznik američke škole tenisa koja se bazira na jakom servisu i forhendu. U poslednje vreme igra više nego solidno. Činjenica na fjučers levelu, ali opet ne treba ga potceniti.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,67 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Mpešija 7-6 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje