petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 13. Novembar

Članak otvarati do 19:00. Kvota rapidno pada.


Danas startuje završni masters u Torinu. Ako nas pitate turnir nikada nije bilo slabiji, jer je dosta igrača nema veliko iskustvo igranja ovog turnira, a i forme su im pod znakom pitanja.
Meč koji je nama zapao za oko odigraće Španac Rafae Nadal i Amerikanac Tejlor Fric. Kladionic su dobrano iznenadile, jer su na startu izašle sa egal kvotama. Ipak, čini se da su shvatili grešku, jer kako vreme odmiče Nadal postaje sve veći favorit.

Naravno, ne smatramo da Nadal treba da bude favorit sa kvotom 1,20, jer realno gledano ne igra u poslednje vreme tenis i daleko je od željene forme. Ipak, ovde imamo jedan veliki value koji moramo iskoristiti.

Pre svega Nadal je svež. Nije igrao jako dugo. U međuvremenu je postao otac, bilo je jako lepih vesti za njega i može se reći da je srećan. Fizička forma mu nije najbolja, ali ako ništa drugo on ovaj turnir može da odigra na svežinu i sa velikom dozom motivacije. On na njegovu žalost nema pehar ovog turnira i to je ta dodatna motivacija. Grupa mu je zaista laka i trebalo bi da je prođe.

E sad, što se Frica tiče on je upao samo zato što je Karlos Alkaras odustao zbog povrede stomačnih mišića. Odigrao je jako dobru sezonu no u ovih poslednjih mesec dana evidentan je njegov pad u formi. Imao je veliku šansu da obezbedi plasman na ovaj turnir regularno, no gubio je od igrača od kojih nije smeo.

Sve u svemu mnogo je stvari na strani Nadala i po ovoj kvoti zaista vredi probati.

Predlog za klađenje: Pobeda Nadala 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Frica 7:6 6:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje