petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 13. Novembar

Članak otvarati do 15:30.


Alijans Arena biće poprište NFL utakmice u kojoj će snage odmeriti Tampa Bej Bakanirsi i Sijetil Sihoksi.

NFL liga po prvi put dolazi u Evropu, a da to nije Velika Britanija. Hajp oko ove utakmice je neverovatan, a karte za ovu utakmicu su prodate u rekordnom roku. Bez obzira što je evropski fudbal u Evropi broj jedan, američki fudbal se i te kako prati i u Evropi.
Ni sami čelnici NFL lige nisu očekivali da će odziv biti tako dobar, te je glavni čovek lige Rodžer Gudel izjavio da će se saradnja produžiti i da će NFL u Nemačku slati barem po jednu utakmicu u naredne četiri godine.

Zašto je to bitno? Bitno je zbog marketinga. Složićete se da je sve ovo oko sporta, sve što se radi radi se zbog novca. To je slučaj i ovde. Verujemo da će publika uživati i da će oba tima igrati za publiku, jer to je svima u interesu.

Što se same utakmice tiče po nama jedan debeli over, barem po ovoj po nama niskoj margini od 43,5 poena.

Tampa se muči, ali verujemo da su nakon pobede nad Remsima prošle nedelje skinuli taj veliki teret i da će konačno zaigrati onako kako se od njih očekuje. Zaista imaju sjajan napadački potencijal, imaju najboljeg kvoterbeka u istoriji ove igre i to kad tad mora da prorati.

Što se Sijetla tiče tim koji je iznenadio ove sezone, na prijatan način naravno. Pit Kerol je po ko zna koji put pokazao kakav je trenerski mag i kakav sistem ima. Ostao je bez dugogodišnjeg kvoterebeka i nekolicine igrača, ali uprkos tome napravio sjajnu atmosferu i sada je Sijetl prva ekipa u diviziji, što niko nije očekivao. Sijetl igra jedan dopadljiv fudbal, maksimalno rasterećeno i zato su tu gde jesu.

Ova margina je zaista niska i igra se po cenu pada.

Predlog za klađenje: Više od 43,5 poena 1,74 Balkan bet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrati na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda  Tampa Beja 21:16

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje