petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 14. Februar

Članak otvarati do 15:00.


Pregršt mečeva danas i zaista je teško odvojiti šta odigrati. Ja vas samo molim da shvatite da razlike između ovih Premium članaka i običnih predloga nema razlike. Svakom predlog se obrađuje na isti način, a Premium se stavlja samo da bi vi nama pomogli u radu.
Čelednžer u Francuskoj i kao što možete da pretpostavite ima pregršt domaćih igrača. Meč koji mi pratimo igraće Johan Sebastijan Tatlo i Gabriel Debru. Retko ko je čuo za ove igrače, ali mi eto jesmo.

Kladionice dale 1,40 kvotu na Tatloa dok je margina za gemove postavljena na 21,5.
Kladionice su ovde prešle i preko svojih normi. Kao što smo milion puta rekli oni se vode ATP rankom, a ovde je mlađani Tatlo 1160. teniser sveta dok je Debru 575. Zašto favorizuju Tatloa ? To samo oni znaju.

Mi idemo u smeru overa. Milion puta se poklopilo da kada igraju Francuzi u Francuskoj taj meč ide u debeli over. To se posebno odnosi na ove čelendžere, jer svi ti igrači muče istu muku tavorenja na čelendžerima. Često zajedno putuju, zajedno treniraju i sve to dovodi do toga da se dobro poznaju i da na meču između njih nema tajni

Tatlo je ovde morao da igra kvalifikacije. Dobio je dva meča, ali daleko od toga da nije bio ranjiv na servisu. U prvom meču je pružio šest brejk lopti i sve ih je spasio, a na drugom je čak tri puta ispustio servis. Zaista ne vidimo razlog zašto bi bio favorit i to tako veliki.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,68 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Tatlo – Debru 6-7 4-6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje