ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 14. Februar

Hubert Hurkač – Roberto Bautista Agut 22,5 1,77 Soker

Turnir koji se ove nedelje igra u Roterdamu je okupio plavu plejadu igrača. Ima mnogo igrača iz prvih 10 i generalno iz samoh vrha. Već od prvog kola imamo zanimljive mečeve, a onaj između Huberta Hurkača i Roberta Bautiste Aguta je baš zanimljiv i od njega krećemo.
Kladionice favorizuju Hurkača sa kvotom 1,65 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Zanimljivo, u h2h duelima Agut vodi sa 3-0, a Hurkač je favorit. Još je zanimljivije što Hurkač nije igrao meč od Australijan opena i opet je favorit. Na osnovu čega su oni to cenili mi stvarno ne znamo.

Ono što znamo da Agut ne blista i da je to možda razlog ovoj kvoti. Španac je ušao nešto lošije u sezonu no sa njim nikada niste na čisto. Prodao nas je dobrano protiv Filsa iako smo očekivali težak meč. Ne znači to naravno da će danas biti tako loš. On je onaj tip igrača koga motivišu mečevi protiv igrača iz samoh vrha, a ovo je upravo takav.

Zbog toga mislimo da će ovde biti velike borbe. U tim pomenutim h2h duelima dva od tri meča su otišla u tri seta, a u sva tri meča je viđen taj brejk. S obzirom da se igra u dvoranskim uslovima za očekivati brzu igru zbog podloge.

Sve u svemu i jedan i drugi se traže te sumnjamo da će bilo ko od ove dvojice rutinski slaviti.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje