utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 14. jul

Članak otvarati do 19:00


Malo smo usporili sa predlozima u teniskoj sekciji, jer čekamo sledeću nedelju kada se igra turnir u Hamburgu koji će biti veoma jak. Nakon toga sledi turneja po Americi i pripreme pred US Opena.

Ipak, danas smo naleteli na jedan par sa po nama nelogičnim kvotama i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Snage će odmeriti Amerikanac Džon Izner i Francuz Benjamin Bonci. Kladionice su blagu prednost dale Izneru sa kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na previsokih 24,5 i ne uzima se u razmatranje.

Po našem mišljenju Izner je mnogo veći favorit nego što to kladionice prikazuju. Ono na šta mi idemo jeste nekonsantnost Boncija i padovu i igri. Bonci je ovde u prvom kolu uspeo da izgubi set od Blumberga koji je 773. teniser sveta. Nije se proslavio ni protiv Eubanksa koji je imao ogromne šanse u taj brejku drugog seta, ali ih nije iskoristio.

Kakva je razlika između Iznera i pomenute dvojice protiv kojih je Bonci igrao? Razlika je što Izner te prilike uglavnom koristi, a njemu oduzeti servis na travi je đavolski teško. Prosto, Bonci je tek nedavno počeo redovno da pobeđuje na ATP levelu. Dugo je tavorio po čelendžerima i po nama sa ovom igrom teško će protiv Iznera.

Predlog za klađenje: Pobeda Iznera 1,70 (Soker)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Iznera 7:6 6:7 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje