četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekolicina transfera širom sveta

Norveški napadač – Džošua King (30) je kao slobodan igrač potpisao dvogodišnji ugovor sa turskim velikanom – Fenerbahčeom.

 

Francuski golman – Benžaman Lekomt (31) narednu sezonu provešće u dresu Espanjola kao pozajmljen fudbaler iz ekipe, Monaka.

 

Francuski klub – Lorijen ugovorio je saradnju do 2024. godine sa švajcarskim čuvarom mreže – Ivonom Mvogom koji je stigao iz RB Lajpciga.

 

Italijanski prvoligaš – Specija je kao slobodnog agenta dovela 32-godišnjeg defanzivnog vezistu – Albina Ekdala. Iskusni švedski fudbaler je parafirao ugovor do leta 2024. godine.

Hrvatski internacionalac – Marijan Čabraja (25 godina / levi bek) je napustio zagrebački Dinamo i potpisao saradnju u naredne tri sezone sa škotskim Hibernijanom.

Napadač iz Slovačke – Robert Boženik (22) odlazi na pozajmicu u Boavistu iz holandskog Fejnorda. Narednog leta, uprava portugalskog kluba ima opciju da otkupi njegovo ugovor.

Nemački bundesligaš – Herta Berlin je na jednogodišnju pozajmicu iz redova CSKA Moskve dovela 24-godišnjeg krilnog napadača – Čideru Ejukea.

 

Italijanski klub – Verona je potvrdila dolazak 20-godišnjeg levog beka – Džoša Doiga. Mladi fudbaler je stigao iz Hibernijana za sumu od 3.600.000 eura. Ugovor potpisan do leta 2026. godine.

Iskusni napadač – Šejn Long novo je pojačanje Redinga. Irski golgeter je pristigao kao „free agent“ i sa engleskim klubom ugovorio saradnju do 30. juna 2023. godine.

Kolumbijski napadač – Oskar Estupinjan (25) je potpisao ugovor na dve sezone za Hal Sitijem, a došao je bez obeštećenja.

26-godišnji centralni vezista – Džoš Kulen je u transferu vrednom 3 miliona eura iz Anderlehta prešao u redove Barnlija. Sa engleskim drugoligašem je parafirao saradnju do leta 2025. godine.

Iskusni golgeter – Karlos Baka (35) vratio se u svoju rodnu Kolumbiju, odnosno u ekipu u kojoj je i započeo svoju igračku karijeru – Atletiko Junior.

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda – Federiko Makeda karijeru nastavlja u dresu turskog Ankaragučua. Italijan je došao kao slobodan fudbaler i potpisao ugovor do leta 2024. godine.

 

Šampion Argentine – River Plata za sumu od 6.700.000 eura iz ekipe Juniora dovela je 29-godišnjeg napadača – Miguela Borhu. Ugovorena je saradnja do kraja kalendarske 2025. godine.

 

30-godišnji centralni vezista – Džef Hendriks iz Njukasla prešao je u Reding na jednogodišnju pozajmicu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje