utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 14. Jun

Članak otvarati do 13:30


Današnja ponuda je jako bogata i ima jedan meč koji nam je onako baš zapao za oko. Radi se o meču sa turnra u Haleu u kojem će snage odmeriti Talon Griekspor i Aleks Molčan.

Kladonice ovde favorizuju Griekspora sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Nema šta, Griekspor je ovde favorit to nema sumnje. Iako nije daleko dogurao na domećem terenu u Hertogenbošu, daleko od toga da se obrukao. Dobio je jedan meč, a u drugom je poražen od Feliksa kroz dva taj brejka. Taj meč smo inače tipovali i može se reći da je Griekspor do tih taj brejkova bio dosta bolji igrač. Prosto, Holanđanin nije izdržao pritisak i lako je izgubio oba taj brejka.

Ovde u Haleu morao je da igra kvalifikacije koje je prošao bez problema. Ono što ga krasi jeste fenomenalna serva i dobra igra na mreži.

Što se Molčana tiče on nije igrao od Rolan Garosa. Klasičan šljakaš koji svoju sreću traži na to podlozi. I dalje se za njega ne može reći da je standardan ATP igrač. Imao je dugu pauzu, a iskustov njegovo na travi je svega tri meča. Naravno, to automatski ne donosi Grieksporu pobedu, ali igranje na travi je jako specifično i traži iskustvo.

Stil igre koji gaji Molčan ne ide uz travu. On je okoreli defanzuivac koji sve stiže, ali na travi to ne ide. Loptica dosta niže odskače i svaki jači udarac je viner.

E sad, ovde smo razmatrali dve opcije koje su više nego pogodne za igru.

Opcija broj 1: Pobeda Griekspora 1-1 1,80 (sa prelazom) – 7:6 6:3

Mnogi kladioničari ne vole ovu igru, jer se dešava da favorit izgubi set, a onda preokrene. Mi smatramo da Griekspor ovo može dobiti sa 2-0.

Opcija 2: Dubl tiket Griekspor 1 1,50 + Kirjos 1 1,17 kvota 1,75 – #WIN

Ukoliko ne želite prelaz onda dodajte pobedu Kirjosa koji igra protiv Altmejera. Australijanac koliko god da je lud ne bi trebao da ima problema protiv njega.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje