sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kod kuće igraju slabo, a večeras su oslabljeni!

Domaćin u strašno lošoj seriji rezultata kod kuće dočekuje rivala koji će biti gotovo u punom sastavu pred ovaj meč. Članak otvarati do 20 časova, a predložena kvota je 1.90.


U pitanju je 3. kolo argentinskog prvenstva „Liga Profesional„, a dobro je poznato da ova liga broji veliki broj ekipa – tačno 28. Dakle, sezona je duga, svako će se sastati sa velikim brojem rivala, a utakmica koju izdvajamo na programu je večeras od 20 časova po našem vremenu. Sastaće se San Lorenzo i Arsenal Sarandi. Obe ekipe su škakljivo ušle u sezonu, domaćin ima 2 remija a gost remi i poraz.

Ne mogu da se pohvale dobrom formom ni od ranije, gde San Lorenzo ne zna za pobedu na poslednjih 9 utakmica kod kuće, dok je Sarandi poražen na strani samo jednom na poslednjih 6 utakmica, i to protiv Boke Juniors.

Kada je reč o izostancima, za San Lorenzo neće igrati Cristián Zapata (14n/1g/0a, centralni bek), Yeison Gordillo (12n/2g/0a, defanzivni vezni), Ricardo Centurión (12n/2g/0a, levo krilo), Gabriel Rojas (6n/0g/0a, levi bek) i Gino Peruzzi (6n/0g/0a, desni bek). Za Arsenal Sarandi neće igrati Axel Werner (13n/0g/0a, golman).

Početak je sezone, Argentinci su poznati po tome da igraju malo neefikasnije susrete, a ako se na sve to dodaju izostanci, kojih ima više kod domaćih, dolazimo do zaključka da bi gosti možda mogli da iskoriste lošu formu domaćih i da dođu do boda.

Interesantno je da ove dve ekipe nisu odigrale nerešeno, kada je Arsenal Sarandi bio gost, čak od oktobra 2012. godine. Dakle, gotovo 10 godina nije viđen remi kada je Lorenzo bio domaćin, a nama „miriše“ da bi upravo večeras mogao da bude viđen neki takav scenario. Bilo kako bilo, uzdamo se u to da će gosti probati da iskoriste lošu formu domaćih i da će izvući makar bod, a ne nadamo se preterano efikasnoj utakmici. Tip „X2&0-3“ se plaća kvotom 1.90.

3:3 (preteraše sa golovima u drugom delu igre)


Photo by Peter Glaser on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje