ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 15. April

Članak otvarati do 19:00


Danas nam je za oko zapao meč sa čelendžera u Sarasoti. Snage će odmeriti domaći Džefri Vulf i Čileanac Alehandro Tabilo. Tabilo kao klasični šljakaš je favorit sa kvotom 1,40, dok je margina za gemove postsavljena na 21,5.

Apsolutno korektno postsavljene kvote od strane kladionica. Što bi se reklo bez greške. Ipak, ovde postoji jedna velika začkoljica, a vezana je naravno za Tabila.

Naime, Čileanac je na svom Instagram profilu objavio kako je oduševljen potezom Marka Đokovića (organizatora turnira u Beogradu) da mu dodeli specijalnu pozivnicu za glavni žreb. To znači da će Tabilo igrati u Beogradu, a taj turnir startuje već sledeće sedmice.

S obzirom da se ovaj čelendžer u Sarasoti nalazi na Floridi postavlja se pitanje kakve su ambicije Tabila danas u ovom duelu. Juče smo na primer zakasnili, jer je igrao i dubl meč i lagano je poražen, naš previd.

Put od Floride do Beograda je dug, ali ajde što je dug nego postoji i ogromna vremensa razlika kao i razlika u vremenskim uslovima. Da li je Tabilu bitnije da se fura na čelendžeru, ili da dođe u Beograd na vreme i pripremi se kako treba. Konkurencija u Beogradu je sasvim korektna i Tabilo bi imao fine šanse da napravi neki solidan rezultat, plus to je ATP turnir što je najbinije.

U slučaju da danas ne prođe sve kako treba, sutradan treba probati sa duplim ulogom, jer zaista ne verujemo da će Tabilo prockati šansu koju su mu poklonili organizatori turnira.

Za ovaj meč imamo dve opcije i obe su dobre:

Opcija 1: Pobeda Vulfa 2,85 – Rezultat 0:2
Opcija 2: Vulf osvaja set 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje