četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u teškoj situaciji večeras!

Domaćin će večeras da broji sedam izostanaka, među kojima je i prvi golman ekipe. Ako to samo po sebi nije veliki problem, treba istaći njihovu slabu igru u poslednje vreme, poziciju na tabeli, kao i rivala koji ne igra toliko loše na strani. Članak otvarati do 19 časova, a predložena kvota je 1.70.


Reč je o utakmici 30. kola francuske lige „National„, a večeras će se od 19 časova po našem vremenu sastati Boulogne i Sedan. Ako se pogleda tabela, jasno je da je domaćoj ekipi zaista potrebno čudo kako bi uspeli da opstanu u trećem rangu takmičenja, dok će gosti mirnom lukom uploviti u kraj sezone. Pored toga, domaćin će večeras biti znatno oslabljen, a to im svakako ne ide u prilog.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za ekipu US Boulogne neće igrati Simon Pontdemé (27n/0g/0a, prvi golman), Abdoulkader Thiam (18n/0g/0a, levi bek), Herman Moussaki (20n/2g/0a, centarfor), Sébastien Flochon (24n/0g/2a, centralni vezni), Guillaume Beghin (24n/0g/0a, defanzivni vezni), Jean Ruiz (26n/0g/1a, centralni bek) i Benjamin Gomel (19n/4g/1a, desno krilo). Nažalost, nismo uspeli da pronađemo relevantne podatke o izostancima gostiju.

Situacija je takva da je Sedan trenutno u seriji loših rezultata, gde ne znaju za pobedu na poslednjih 6 duela, a pre toga su imali niz od 4 pobede. Igraju promenljivo, ali u gostima beleže svega 5 poraza na poslednjih 15 duela, od toga su upravo na poslednja 2duela poraženi dva puta, gde je jedan poraz od prvoplasiranog Lavala. Jednostavno, ekipa koja nema ustaljenu formu, ali večeras gostuju ekipi koja će biti oslabljena i bez prevelikog motiva, jer do kraja prvenstva ima svega 5 kola, a pored još četiri ugrožene ekipe, prva koja je trenutno u sigurnoj zoni ima čak 6 bodova više. Dakle, samo čudo može da ih izvuče iz ispadanja ove sezone.

Mi, u skladu sa tim, večeras tipujemo „X2“ po kvoti 1.70, te se nadamo da se gosti neće previše kockati i da će ući u ovaj meč rasterećeno, što bi trebalo da bude dovoljno barem za bod.

1:1


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje