subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 15. Januar

Članak otvarati do 01:00


Kreće i Australijan open. Dugo iščekivani. Napravili smo malu mini anketu u našoj Viber grupi i rezultat je takav da želite da se izbaciju samo najsigurniji predlozi. Drago mi je što je rezultat bio takav, jer parova ima zaista mnogo i nemoguće je sve ispratiti. U ovom članku biće predložen jedan dubl tiket koji bi po nama trebao da prođe.

01:00 Ilja Ivaška – Botik Van de Zandšulp 2 1,43
04:30 Rafael Nadal – Džejk Drejper 1 1,35
Ukupna kvota 1,93 Soker

Prvi par igramo na Botika iz prostog razloga. Ivaška nije odigrao nijedan pripremni meč, a poslednji meč je odigrao 29. oktobra. Bio je u katastrofalnoj seriji poraza. Bilo ih je četiri u nizu. Konkretno na grend slemovima nema neke zapažene rezultate. U glavnom žrebu Australijan opena ima 1/4, na Rolan Garosu 1/2, na US Openu 5/4 i na Wimbldonu ima 3/4. Ukupno je to 10/11 i to je skromno.

Njegov protivnik će biti Botik, sjajni Holanđanin. Botik je igrao u Puneu gde je stigao do četvrtfinala gde ga posle velike borbe dobija Bonci koji kasnije igrao finale. Botik se pojavio u poslednje dve sezone i može se reći da ima neke konstante u njegovoj igri. Redovan je najvećim turnirima i ono što je pokazao u Puneu je sasvim korektno.
Mana mu je što ima oscilacija i što ume da igra tesne mečeve kada ne treba, ali zato je tu gde jeste.

Igrački gledano Botik je bolji igrač, jer je sposoban da drži lopticu u igri i prebacuje što Ivaška i ne voli. Kada je servis u pitanju tu su u najmanju ruku u egalu iako je po nama Botik i tu jače.

Dakle, igra se na Botika pre svega zbog duge pauze kod Ivaške.

Što se drugog para tiče nema tu šta da se pametuje. Nadal brani titulu i senzacija bi bila kada bi ispao u prvoj rundi izgubio 2000 poena. Drejper jeste mlad i perspektivan, ali Nadal je Nadal i tu je kraj priče. Drejper je pred Melburn osvojio turnir i za mnoge to predstavlja plus za njega, ali ne i za nas. Verujemo da se lepo izduvao na tom turniru i da neće biti pravi.
Kvota na Nadala se kretala i do 1,50 što je apsurdno za prvo kolo grend slema. Mana predloga je što će milijarde biti uplaćene na njegovu pobedu, ali sve je to rizik koji smo spremni za preuzmemo.

Nadal je samo dva puta izgubio u prvoj rundi grend slema. Jednom ga je dobio Verdasko baš u Australiji, a drugi put Stiv Darsis na Vimbldonu.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat:

01:00 Ilja Ivaška – Botik Van de Zandšulp 2 1:3
04:30 Rafael Nadal – Džejk Drejper 1 1,35 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje