sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Predlozi za klađenje – 15. Januar

01:00 Josuke Vatanuki – Artur Rinderkneč preko 38,5 gemova 1,75 Soker

Zanimljiv meč u najavi. Ovde Vatanuki i te kako ima svoje šanse, jer je odigrao sjajne kvalifikacije. Osim što je vezao tri pobede sve tri su bile više nego impresivne. Pokazao je sigurnost na servisu, svoje šanse na riternu je znao da iskoristi.

Danas ide na Rinderkneča koji se može pohvaliti odličnom servom, ali kod Francuza ritern ne postoji. Zato je po našem skromnom mišljenju idealan za overe, posebno kada se igra na brzim terenima. Rinderkneč je već odigrao dva meča, prvi protiv Ćorića koji je rešen kroz dva taj brejka i protiv Haslera koji je izgubio posle tri seta. U ta dva meča zbirno je odservirao 19 aseva i stvorio svega četiri brejk lopte.

Ako pogledamo malo dublje njegove igre na grend slemovima dolazimo do sledećih brojki. U glavnom žrebu na svim grend slemovima bio je deset puta i sedam mečeva je otišlo u četiri seta. Ono što je zanimljivo je da je na devet mečeva viđen barem jedan produženi set.
Ako se nastavi ta serija realno je da i ovo ode u četiri seta, a ako to bude slučaj onda bi moralo biti 40 + gemova.


02:30 Brendon Nakašima – Mekenzi Mekdnoland preko 37,5 gemova 1,75

Američki derbi u prvoj rundi. Favorit je svakako Nakašima, ali daleko do toga da će biti lako. Tip je statističke prirode i vezan je pre svega za Mekdonalda koji je teški overaš. Naime, on je u svojoj karijeri do sada odigrao 31 meč na grend slemovima i 24 je otišlo u 4+ setpova. Složićete se sjajna informacija koja se ne može zanemariti.

Što se Nakašime tiče ima 9/16 mečeva u 4+ setova na grend slemovima, a zanimljiva činjenica je da je na 13 mečeva od ovih 16 viđen barem jedan produženi set.
Mlad je Nakašima, sumnjamo da može da drži visok nivo tokom celog meča, te ako bude 4+ setova onda je over sasvim realan.

Ako se vam se ne dopadaju overi, ako su margine možda previsoke onda preporučujemo duble sa 4+ setova na oba meča.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje