petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 17. Januar

Članak otvarati do 00:00


Kristofer Eubanks – Jiri Lehečka 2 1,53
Kameron Nori – Konstant Lestien 1 1,12
Ukupna kvota 1,71 (Soker) 1,67 (Maxbet)

Da pokušamo da naplatimo nešto veću kvotu na Lehečku koji je po nama izraziti favorit u ovom duelu. Kristofer Eubanks je dobio Sonvu Kvona posle pet setova. Iskoristio je činjenicu da je Korejac bio vidno umoran, a kako i ne bi kada je pre toga osvojio turnir u Adelajdu.
Eubanks je nekim čudom ovde dobio specijalnu pozivnicu od organizatora. Stvarno ne znam na konto čega, ali ajde. Posebno iznenađuje, jer je mator i nikada kroz karijeru nije ništa napravio na grend slemovima. Konkretno, on u svojoj karijeri NIKADA nije prošao dalje od druge runde na grend slemovima i to je razlog zašto ga igramo. Činjenica je da ni Lehečka nije, ali on je dosta mlađi i budućnost je pred njim. Ukoliko bude pružio partiju kao protiv Ćorića Lehečka bi ovo morao dobiti relativno lako.

Drugi par igramo kontra Lestiena koji slično kao Eubanks očajno igra na grend slemovima. U pitanju je klasičan čelendžer igrač koji svoju sreću traži u domovini. On je protiv Monteira ostvario tek svoju prvu grend slem pobedu u karijeri. Protiv top igrača uglavnom gubi i Nori bi ovo morao da reši u svoju korist.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 

Kristofer Eubanks – Jiri Lehečka 2 1,53 / 1-3
Kameron Nori – Konstant Lestien 1 1,12 / 3-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje