četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 17. Januar

Članak otvarati do 00:00. Pročitaj napomenu.


Još uvek ne znamo ishode predloga iz drugog takmičarkog danas pa postoji mala bojazan sa ovim predlogom. Nismo u fazonu da se pretrpavamo sa opkladama, ali ovo se mora probati pa kud puklo.

Druga runda na Australijan openu donosi holandski derbi između Talona Griekspora i Botika Van de Zandšulpa. Kladionice su ovde postavile egal kvote, dok je margina za gemove postavljena na 39,5.

Apsolutno se ne slažemo sa postavkom kvota, jer je u našim očima Botik za klasu bolji igrač. Ovakva postavka kvota je posledica osvajanja turnira u Puneu od strane Griekspora. Holanđanin je odigrao dobar turnir, ali je imao i dosta sreće. Marin Čilić je na tom turniru odustao zbog povrede, a ostatak žreba je bio krajnje smešan. Bili su tu igrači poput Munara i Ćekinata, a jedini meč vredan pomena bio je finalni protiv Boncija. Talon je to dobio no nije nas kupio.

I ovde u Australiji je imao sreće, jer mu je žreb u prvom kolu doneo laki luzera Pavela Kotova. Meč se mogao maksimalno iskomplikovati da je Kotov imao malo više herca u tom taj brejku drugog seta, ali nećemo o tome.

Igrački gledano Botik je bolji igrač. Ako gledamo servis tu su negde u egalu s tim što Botik ima više varijacija na servisu. Ako gledamo igru u polju tu je Botik za klasu jači i ti mu tražimo našu šansu. Botik voli da prebacuje, voli da diktira tempo, a to su stvari koje Griekspor ne voli.

Limitiran je sa kretanjem, bekend je kranje sumnjiv i po nama ova kvota nema pokriće.
Postoji određeni value na Botika i mi ćemo to pokušati da naplatimo.

Predlog za klađenje: Pobeda Botika 1,85

Napomena: Satanica meča je 07:30 što je dobro, jer ćemo znati ishode opklada od juče. Ukoliko jučerašnje opklada budu bar pola pola igrati, u suprotnom dobro razmisli.


Rezultat: Pobeda Griekspora 6-4 6-4 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje