utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 19. Februar

Članak otvarati do 19:30


Polufinale turnira u Delrej Biču donosi duel između Britanca Kamerona Norija i domaćeg Tomija Pola. Kladionice su blagu prednost dale Noriju sa kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Nori se juče propisno izvukao protiv Sebastijana Korde. Bio je Britanac na konpcima, jer je Korda imao 5-4 i servu. Ipak, u najgorem trenutku mladom Amerikancu se ruka stegla i Nori je na kraju uspeo da preokrene meč.

Sa druge strane Pol relativno lako dolazi do polufinala. Imao je i smešan žreb u vidu Istomina i Kozlova. Nijedan od pomenute dvojice ne može da se poredi sa Norijem, tako da se može reći da će ovo biti prvi pravi test za Amerikanca.

Nori je ovde bolji igrač bez ikakve sumnje. Nakon očajnog perioda u Australiji, Nori polako diže formu. Igrao je polufinale u Roterdamu gde gubi od Feliksa koji u ovom trenutku igra najbolji tenis na ATP turu. Ovde je uz oscilacije uspeo da se domogne polufinala, ali i to je pokazatalj da se radi o dobrom igraču. U takvim situacijama se najbolje pokazuje ko je od čega napravljen, a Nori je prošao test.

Verujemo da će večeras biti dosta bolja partija Britanca. Danas ga čeka potpuno drugačiji igrač, igrač koji mu možda više paše. Korda je dosta talentovaniji igrač od Pola. Ume da se diktira igru, da izađe na mrežu i na više načina napadne. To je juče bio veliki problem za Norija, ali danas toga neće biti. Pol je klasičan linijaš i protiv njega Nori bi trebao da ima više šansi, jer po pravilu dosta manje greši. U igri nerava naravno veću prednost dajemo Britancu.

Predlog za klađenje: Pobeda Nori 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Norija 6-3 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje