subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu dva duela A lige Australije.

8:45h Western United-Western Sydney Wanderers

Vestern Junajted igra zaista dobro ove sezone. Trenutno su drugi na tabeli sa dva boda zaostatka i dve utakmice manje od Melburn Sitija. U seriji su od 4 meča bez poraza. Reč je o jednoj veoma čvrstoj ekipi koja malo golova daje,ali i malo prima. Imaju ubedljivo najbolju odbranu u ligi. Imaju veoma visoke, čvrste odbrambene igrače i zaista ih je teško probiti. Imaju malo problema sa timovima koji igraju brz fudbal sa kratkim pasovima, ali i to uspevaju da reše. Kada se igra na centaršuteve tu su apsolutno dominantni i ništa ne može da prođe.Dovoljno je reći da su u 11 mečeva primili samo 9 golova. Na domaćem terenu su još ubedljiviji. Kod kuće su na 5 mečeva ostvarili 4 pobede i primili samo 1 gol. Napad im iz kola u kolo izgleda sve bolje i bolje. Imaju sjajan dvojac, proverenog Dijamantija koji je kapiten i koji već godinama sve konce drži u svojim rukama, a tu je i novi igrač naš Aleksandar Prijović koji iz kola u kolo igra sve bolje i bolje. Trenutno je na broju od 3 postignuta gola. Dakle od 11 golova on je postigao 3 i od njega se zaista mnogo očekuje ove godine. Većina njihovim mečeva ove sezone se završila rezultatom 1-0. Čak 6 mečeva su završili tim rezultatom. Upravo tim rezultatom su pobedili današnjeg rivala početkom ovog meseca i gol na tom meču je postigao baš Prijović. Na ovom meču neće moći da računaju na par igrača. Van tima su Božinovski i Paskvali.

Vonderersi u ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Melburn Viktorija. Uspeli su u prošlom kolu da prekinu svoju lošu seriju,ali čak ni ta pobeda nije mnogo toga promenila. Mnogo problema ima ovaj tim, pre svega u napadu. Imaju problem sa završnicom, nikako da iskoriste svoje prilike. Stvaraju ih zaista mnogo,ali ne koriste. Eto, konkretno na tom meču sa Vesternom su šutnuli čak 15 puta,ali ništa od toga nije bilo opasno. Sve su to bile bezazlene situacije koje su igrači Vesterna olako rešavali. Moraće na tom segmentu igre mnogo da porade ukoliko žele da se dočepaju plej ofa ove godine. Odbrana je solidna, ne mogu reći ni da je dobra,ali ni očajna, najbolje je reći neki prosek, to je nekako najoptimalnije. Na ovom meču ne mogu da računaju na Janjetovića i Risa Vilijamsa.

Prognoza: Ne očekujem mnogo golova na ovom meču jer je reč o timovima koji igraju dosta čvrste utakmice. Po kvalitetu i formi domaćin je favorit,ali uvek postoji ta doza iznenađenja, upravo zbog tih njihovih tvrdih mečeva od 1-0, vrlo lako to može da bude 1-1, baš zbog toga sam se odlučio na ovaj tip.

Tip: W1 ili DNB1 @ 1.53 rez: 3-2

Pobeda domaćina, u slučaju nerešenog ishoda kvota je 1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje