ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 19. Jul

Članak otvarati do 14:00


Da probamo sa ovim pa ako ne prođe onda ide jedna pauza. Dakle, čelendžer u finskom Tampereu je na programu. Snage će odmeriti Lukaš Klejn i Vit Kopriva.
Kladionice vide ovde Klejna kao favorita, pa su stavili 1,50 kvotu na njegovu pobedu. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Kopriva možda jeste u nešto lošijoj formi, ali ni Klejn ne blista. U najmanju ruku njegove partije ne pokrivaju ovu kvotu, jer je na poslednjih 6 turnira koji su igrani na šljaci samo jednom išao dalje od drugog kola. Ne računamo travu, jer to nije njegova omiljena podloga.
Juče je protiv Ejupovića imao standardne padove u igru, no na njegovu sreću Ejupović to nije znao da iskoristi i kazni Klejna.

Kopriva je kao što smo rekli u nešto lošijem ritmu, ali i Klejn je pa ovde vidimo veliku borbu. Jako bitna statistička stavka vezana za Klejna jesu njegove igre kada je postavljen za nosioca na čelendžerima. Naime, Slovak je u šest navrata bio nosilac na čelendžerima ove godine i na svakom turniru je barem jedan njegov meč otišao u over. Pomenuti meč protiv Ejupovića je otišao u under pa bi valjalo da se juri sa overom.
Biće ovo dramatičan meč koji kida živce.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Klejna 7-5 6-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje