petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 19. jul

Članak otvarati do 14:30.


Počinjemo novi ciklus koji će nadamo se biti uspešan kao prethodna dva. Ove nedelje su ma programu turniri u Gštadu i Hamburgu i na njima će biti akcenat.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Brazilac Tiago Monteiro i Čileanac Nikolas Jari. Prema kladionicama ovo je jedan egal meč, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Kada je akter meča Jari mi nemamo mnogo dilema. Glavna opcija će uvek biti over gemovi i tako je i danas. Razlog je prost. Jari igra dobro na svoje servis gemove, ali je jako loš na riternu. Kada se ta dva saberu uglavnom dobijamo tesne i egal mečeve koji neretko odu u tri seta.

Statistički gledano, Jari je ove sezone odigrao 40 mečeva i na čak 28 mečeva je viđen jedan produžen set (7:5 7:6). To su neverovatne brojke posebno ako se uzme u obzir da je sve mečeve igrao na šljaci.

Što se Monteira tiče poslednji turnir koji je igrao bio je čelendžer u Salzburgu koji je i osvojio, što znači da dolazi sa samopouzdanjem na ovaj turnir.

Kada su međusobni dueli u pitanju, ova dvojica su igrali četiri puta i rezultat je 2:2. Ono što je zanimljivo jeste da je u 3/4 meča viđen bar jedan taj brejk.

I danas miriše da će biti borbe i verovatno tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Jarija 6:7 7:6 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje