četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 19. Jul

Današnja ponuda je više nego vrhunska,a te ćemo u ovom članku izdvojiti po nama najzanimljije mečeve i dati malu analizu, a vi odlučite šta i kako.

11:20 Lorenco Sonego – Huan Pablo Variljas

Po nama u najavi zanimljiv meč i Sonego ako bude pobedio to neće biti lako. Variljas je imao sjajan period tamo od maja. Igrao je finala i polufinala na nekim čelendžerima, a kruna sve ja bio plasman u glavni žreb Rolan Garosa gde je u prvom kolu ispao od Feliksa posle pet setova.

Nakon toga očekivano pad u formi, jer je došla i trava. Imao je i neku povredu no ovde je uspešno predbrodio kvalifikacije i može se reći da sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč. Što se Sonega tiče sumnjivo blago rečeno. Nit smrdi nit miriše i ova kvota po nama nema pokriće. Miriše na neki over.


12:30 Aljaž Bedene – Fabio Fonjini

Fabio je daleko od svojih najboljih igračkih dana, ali ako neki turnir voli onda je to ovaj u Hamburgu. Italijan je ovaj turnir osvojio 2015. godine i ima još jedno finale. Zanimljivo je da je u Hamburgu nastupio devet puta i da nikada nije ispao u prvom kolu. JOš zanimljivije je što protiv Bedena ima skor 10:1.


14:00 Sebastijan Baez – Filip Krajinović

Baez je ovde postavljen za izrazitog favorita, ali postoji jedna velika začkoljica. Baez je pre neki dan igrao finale u Baštadu gde ga je dobio Serundolo. Sigurno je bilo emotivnog pražnjenja kod Argentinca te nismo sigurni u ovu kvotu.

Sa Krajinovićem se nikada ne zna, ali ovde u Hamburgu igra dobar tenis. Prošle godine je igrao finale, a pre toga četvrtfinale pa u najmanju ruku treba biti oprezan.


15:30 Nikoloz Basilašvili – Aslan Karacev

Ova dvojica se nalaze pod velikom lupom, jer su optuženi za nameštanje mečeva. Da li je to istina? Ko će ga znati. Ovde imamo egal kvote, ali Basilašvili je po nama bliži pobedi. On obožava ovaj turnir, jer ga je dva puta osvajao i on generalno gledano dobro igra na nemačkim turnirima. Ne znamo koji je razlog, ali rezultati ne lažu.

Karacev jako jako loš već duže vreme. Basilašvili ima 5-1 protiv Karaceva, činjenica pre mnogo godina. Ono što malo plaši jeste predaja Basilašvilija u Baštadu, ali ako ništa drugo može se gledati u lajvu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje