ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 10. Jul

Članak otvarati do 17:30


Slično kao i kod žena i kod muškaraca ima dosta zanimljivih mečeva. Nama je najzanimljiviji onaj u kojem će snage odmeriti Grigor Dimitrov i Holger Rune. Favorit je Dimitrov sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 38,5.

Dimitrov igra jako jako dobro i ova kvota nikako ne treba da čudi. Još u Kvinsu se videlo da mu je forma tempirana u pravo vreme i malo je falilo da dobije i Alkarasa.
Ovde je odigrao tri meča i sva tri je dobio sa 3:0. To je zaista retkost za Dimitrova, jer je on poznat kao igrač koji dosta oscilira i igra dramtične mečeve na grend slemovima.

Danas bi mogao da bude baš takav jedan meč. Dramatičan. Rune je igrač koji igra u periodima. Ni sam ne zna kako je uspeo da izvuče meč protiv Fokine i sada ga nikako ne treba potceniti. Igra Danac sa dosta uspona i padova i njegovi mečevi su nertetko drame u pet setova.

Zaista bi bilo vraški veliko iznenađenje kada bi Dimitrov ovo dobio sa maksimalnih 3-0. Njegov najveći uspeh na grend slemovima je polufinale Australijan opena i tamo je igrao fenomenalno, ali nije dobijao sve sa 3:0. Pritisak iz meča u meč raste, a kroz istoriju Dimitrov se nije dobro nosio sa njim.

Neka bude pet setova.

Predlog za klađenje: Više od 38,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Runea 3-6 7-6 7-6 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje