utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Lincoln Red Imps – Qarabag

Jedan od mečeva koji će danas biti na programu jeste utakmica između Lincoln Red Impsa i Qarabaga, a startuje od 17:30 na stadionu „Venue Victoria“ koji broji 5000 mesta.

Lincoln Red Imps je šampion Gibraltara čija se tržišna vrednost procenjuje na oko 2.180.000 evra i vrlo verovatno da će svoj kvalifikacioni ciklus u Ligi šampiona da završe već na prvom koraku. Reč je o ekipi koja mahom ima u svom timu fudbalere sa gibraltarskim pasošem, ali ima i dosta Španaca. Kvalifikacije za Ligu šampiona im nisu strane, te su prošle godine zaustavljeni od Škupija već na prvoj prepreci, au sezoni pre toga su čak i prošli prvo kolo protiv luksemburške ekipe Fola Esch, ali ih je potom u drugom kolu eliminisao Kluž. Teško da bismo mogli da izdvojimo igrača koji se jako izdvaja od ostalih, već slobodno možemo da napišemo da je reč o amaterskom timu.

Sa druge strane, Qarabag je sušta suprotnost, ekipa koja vredi 13 miliona evra i čiji je najkvalitetniji pojedinac ofanzivniv ezista Yassine Benzia, koji je inače povređen i upitan za ovaj meč, ali svakako da je tu i Leandro Andrade kao drugi po kvalitetu, takođe igra na istoj poziciji. Tim koji je daleko kvalitetniji, ima više iskustva u Evropi, na kraju krajeva, ekipa koja je igrala prošle sezone grupnu fazu Lige Evrope gde su bili na 3. mestu u grupi sa Frajburgom, Nantom i Olimpijakosom, ali su potom ispali u nokaut fazi Lige konferencija od Genta. Sve u svemu, tim koji od sezone 2013/14 ne propušta igru u Evropi, makar u kvalifikacijama.

Ovde je kvalitet na strani gosta i teško da fudbaleri iz domaće ekipe mogu do većeg uspeha. Naš predlog je tip „2&2-5“ po kvoti 1.63.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje