petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Veliki broj mečeva u poslednje vreme kao i povreda bi mogla da utiče ne igru našeg igrača/igračice.

 

Veoma dobra ponuda tenisa ove nedelje. Imamo čak tri muška turnira i dva ženska, a prosto se ne zna koji je jači. Nama je za oko zapao meč sa WTA turnira u Dohi u kojem će snage odmeriti Tunižanka Ons Žaber i Amerikanka Dženife Brejdi.

Kladionice su izašle sa kvotom 1,67 na pobedu Žabeur, a ako nas pitate ova kvota bi trebala da bude još niža.

Ima mnogo razloga zbog kojih bi Žabuer danas mogla da slavi, a mi ćemo nabrojati samo one najvažnije.

1) Prvi se tiče umora koji sigurno oseća Dženifer Brejdi. Naime, ona je imala paklenu prethodnu nedelju gde je igrala finale turnira u Dubiaju. Do finala je došla kroz kvalifikacije, što znači da je u roku od 10 dana odigrala čak 8 mečeva. To je baš mnogo i ona sigurno nije navikla na takav ritam.

2) Drugi razlog je povezan sa prvim. Nakon iscrpljujućeg turnira u Dubaiju Brejdi je odigrala još teži meč prvog kola protiv Alison Risk. Taj meč je trajao dva sata i pedeset minuta, a osim toga što je potpuno iscedio Brejdi on je prouzrokovao i povredu. Naime, Brejdi se tokom meča žalila na povredu kuka/karlice i jasno je da nije 100% fizički spremna.

3) Brejdi je pred ovaj turnir izjavila da nema velike ambicije. Prosto nakon Dubaija gde je nadmašila sva svoje očekivanja, u Dohu je došla vrlo verovatno da podigne pozamašan ček i ode u šoping.

4) I za kraj smo ostavili dobru formu On Žaber. Ako pogledamo njene partije od starta sezone Tunižanka je pretrpela samo četiri poraza i to od Kiang Vang (otvaranje sezone), Garbinje Muguruse (Hobart), Sofija Kenin (četvrtfinale Australijan opena, Kenin kasnije osvaja titulu) i Simona Halep (Dubai, otkinulu set Rumunki koja kasnije osvaja titulu). Dakle, svi porazi su od igračica iz samog vrha WTA liste.

Jako bitna stvar je da je Žaber konačno prekinula negativan niz u Dohi, jer je imala 0-7 pre meča prvog kola koji je dobila protiv Siniakove.

Forma, kvalitet kao i fizičko stanje su na njenoj strani. Igra dobro u poslednje vreme i mnogo je veći favorit nego što to kvota prikazuje.

Predlog za klađenje: Pobeda Žabeur 1,67 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

REZULTAT: Pobeda Ons Žaber 2:0 (6:4 6:3)


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje