nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 17. Oktobar

Članak otvarati do 15:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

15:30 Korija – Meija 19,5+ 1,65 Soker / Krug1 ulog 1000

Rezultat: 6-4 7-5 + 650

Ove nedelje se igra čelendžer u Santa Feu. Ne, nije to onaj iz Kolumbije već iz Argentine. Kao što se da videti bukvalno ista ekipa se seli sa turnira na turnira tako da ćemo imati ista lica.
Federiko Korija je jedan od tih igrača. Bez ikakvih problema je mogao da igra ATP turnire po Evropi, ali izgleda da mu je draža šljaka od dvorane u Evropi. Ne igra Korija ništa specijalno da se razumemo. Može se reći da je kvalitetniji od 90% igrača koji igraju na ovom turniru, ali džaba mu to.

Svaka šuša je uspela da mu zakomplikuje barem jedan set, neki su čak uspeli da mu otkinu set. Zbog toga je veoma zahvalan za overe. Ove godine ima 11 turnira na kojima je bio nosilac i na 10 je došao barem jedan over u prve tri runde.

Meija je prošao kvalifikacije, pa se nekim samopouzdanjem ulazi u ovaj meč.

17:00 Komesana – Bonadio 20,5+ 1,65 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-4 6-2 igramo krug 2 

Komesana je jedan od najvrednijih tenisera na ovoj turneji po Južnoj Americi. Ovo će mu biti četvrta nedelja u nizu kako igra bez pretanka. Ajde što igra nego što beleži više nego pristojne rezultate, pa budite oprezni sa njim, jer se umor sigurno akumulirao.

Kao i većina ovih čelendžer igrača i Komesana je sklon oscilacijama. Osam od 12 prethodnih mečeva Komesane je išao preko ove margine. Ove godine je postavljen 10 puta kao nosilac i osam puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

17:30 Ečargui – Nojkris 21,5+ 1,65 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 4-6 4-6 igramo krug 2

Iz Južne Amerike selimo se u Evropu gde imamo seriju turnira u dvoranskim uslovima. Ovde je u pitanju čelendžer u Hamburgu gde će igrati Ečargui i Nojkrist. Ono na šta treba obratiti pažnju jesu serveri, a ovde imamo jednog . U pitanju je Nojkrist koji spada u one kako ih kladioničari zovu „panjevi“. Igrač dobrog servira, ali skromnog riterna i kretanja. Idelna kombinacija za overe. Margine će biti verovatno nešto više, ali svakako vredne rizika.
Nojkrist je u lošoj formi da se ne lažemo, ali ubeđeni smo da može igrati protiv Ečarguija. Inače, ovde sve zavisi od servira. Nojkrist je ove godine odigrao devet mečeva na čelendžer niovu u dvorani i šest je išlo preko ove margine. Takođe, na šest mečeva je viđen barem jedan produžen set.

Ove godine je bio četiri puta nosilac i svaki put je barem jedan njegov meč u prve tri runde išao u over.

19:00 Blocks – Hanfman 20,5+ 1,70 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 4-6 6-7 +700

Ovde imamo domaćeg Bolcksa koji je prošao kvalifikacije i treba ga se čuvati. Apsolutno smo ubeđeni da će imati svoje šanse, jer Hanfman nije igrač koji razbija svoje protivnike. U ta dva meča kroz kvalifikacije Blocks nije pretrpeo brejk i dobio je jednog Međedovića koji ove godine igra dobar tenis. Mina meč u najavi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje