četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje 3 – 17. Oktobar

Mnogo materijala danas ima za tenis, možda i previše za naš ukus. U ovom članku evo nekoliko predloga pa proberite.

13:00 Baez – Volf 21,5+ 1,70
14:30 Kotov – Eubanks 22,5+ 1,70

Eubanks je ove godine naprasno napredovao sve zbog par turnira koje je odigrao iznad svih očekivanja. To mu je donelo veliki napredak na ATP listi i gle čuda sada je nosilac na turnirima. Na startu sezone je igrao čelendžere po Koreji, a gledaj ga gde je sada. Čudo je tenis, nema šta. Ono što treba istaći jeste da Eubanks nije nikakva sila i da je to bio prosto nalet. Od US Opena pa na ovamo njegova forma je u padu. U ovakvim uslovima bi mogao biti opasan, jer igra dobro na svoj servis, ali je loš na riternu. Zato Kotov ovde ima šansu i to veliku.

14:30 Gaske – Marterer 22,5+ 1,83

Gaske nije igrač kojeg se treba plašiti, to je jasno kao dan. Iskusni Francuz je u poznim igračkim godinama i geralno ga treba izbegavati. Ono što je nama zapalo za oko jesu njegove partije u dvorani koje su prilično overaške. U devet od 12 mečeva je viđen barem jedan produženi set, što svakako raduje.
Marterer ima solidan servis i plus je levoruk što mu daje prednost. Gaskeov bekend će biti na velikom ispitu.

15:30 Karboni – Martines 19,5+ 1,65

I ostao je Pedro , standardan učesnik ovih naših najava. Prosečan čelendžer igrač, ali baš prosečan. Ništa u njegovoj igri nije bajno i zato je svaki, ali svaki njegov meč neka mini drama. Jedino što ga drži jeste rank koji mu daje da bude nosilac, no to neće potrajati još dugo. Pedro je ove godine bio 13 puta nosilac i 11 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

Danas igra protiv lokalnog momka Karbonija koji će verujemo biti „napaljen“ i nadamo se solidnom otporu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje