subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 2. Jul

Članak otvarati do 13:45.


Retko kad u jednom danu pišemo dva Premium predloga u teniskoj sekciji, ali danas ćemo se okušati. Daleko od vimbldonske trave igra se čelendžer u Nemačkoj. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Nikolas Jari i Hamad Međedović.

Zanimljivo, kladionice su ovde blagu prednost dale Međedoviću, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ko prati naše članke neko vreme sigurno zna da je Jari jedan od omiljnih tenisera. Jasno je i zbog čeka. On je pretežno overaški tip igrača. Spada u onaj tip igrača koji ima dobar servis, ali je jako loš na riternu. To kada se pomeša po pravilu donosi egal mečeve koji idu u tri seta.

Statistički gledano, Jari je je među top 5 teniserima na čijim mečevima gledamo produžene setove. Konkretno, on je ove sezone odigrao 36 mečeva i verovali, ili ne na 25 je viđen barem jedan produženi set. To su nestvaarne brojke, a još je luđa stvar što su svi mečevi igrani na šljaci, podlozi na kojoj servis i nije tako veliko oružje.

Jari igra već duže vreme u konitnuitetu. Konkretno, ovo mu je treća nedelja u nizu kako igra i ovde brani titulu. Dosta se muči, igra tesne mečeve, ali pronalazi put do pobede na čisto iskustvo. Ne treba zaboraviti da je on bio top 50 teniser pre doping skandala.

Sa druge strane Međedović igra sjajan tenis. Glatko je došao do polufinala i ovde ima šta da traži. Jedino čeka se plašimo jeste neikustvo koje ume da odigra ulogu u ovakvim mečevima.

Bilo kako bilo, po već oprobanom receptu mi se okrećemo overu i nadamo još jednom tesnom meču u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80 – Rezultat 3:6 7:6 2:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje