Vimbldon polako privodi kraju prvu nedelju. Nadamo se da ste iskoristili neku od taktika koje smo vam pokazali i zaradili nešto. S obzirom da je ponuda sve ređa i ređa u ovom članku ćemo postavljati mečeve koji su nam u najmanju ruku zanimljivi itreba ih ispratiti barem u lajvu.

16:00 Paula Badosa – Petra Kvitova

Pri izlasku kvota, kladionice su postavile prvo Badosu za favorita, a nakon toga shvatile koliku su glupost napravile. Sada je blagi favorit Kvitova sa kvotom 1,65 i to je svakako vredno igranja.

Badosa zna da igra samo na šljaci i tu je kraj priče. Imala je smešan žreb u vidu Čiriko i Irine Bare koje slično kao i ona igraju samo na šljaci. Kvitova je top igračica na travi. Došla je u London sa titulom i jedan je od favorita iz senki.

Generalno gledano bliža je pobedi ovde.

Predlog za klađenje: Pobeda Kvitove 1,65

17:30 Nik Kirjos – Stefanos Cicipas

Meč dana bez ikakve sumnje. Kirjos igra dobro, pun je samopouzdanja i realno gledano ima šta da traži u ovom meču. Ipak, njegova najveća mana jesu ovakvi mečevi kada su očekivanja velika. Sve to stoji da on ima potencijal i da može, ali za početak neka jednom pobedi takav meč.

Ove sezone je izgubio od Medvedeva u Melburnu, Nadal ga je na Vimbldonu pobeđivao itd itd. Šta nam to govori? Govori nam da Kirjos i ne zna da igra najbolje pod pritiskom.

Ipak, i Cicipas je pod nekom vrstom pritiska. I zbog toga mi ovo očekujemo da se reši kroz 4+ setova, a u tom slučaju bi meč trebao da ode u over.

Predlog za klađenje: Više od 39,5 gemova 1,67

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.