subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Wimbldon – Pametnom igrom do profita

Vimbldon polako privodi kraju prvu nedelju. Nadamo se da ste iskoristili neku od taktika koje smo vam pokazali i zaradili nešto. S obzirom da je ponuda sve ređa i ređa u ovom članku ćemo postavljati mečeve koji su nam u najmanju ruku zanimljivi itreba ih ispratiti barem u lajvu.

16:00 Paula Badosa – Petra Kvitova

Pri izlasku kvota, kladionice su postavile prvo Badosu za favorita, a nakon toga shvatile koliku su glupost napravile. Sada je blagi favorit Kvitova sa kvotom 1,65 i to je svakako vredno igranja.

Badosa zna da igra samo na šljaci i tu je kraj priče. Imala je smešan žreb u vidu Čiriko i Irine Bare koje slično kao i ona igraju samo na šljaci. Kvitova je top igračica na travi. Došla je u London sa titulom i jedan je od favorita iz senki.

Generalno gledano bliža je pobedi ovde.

Predlog za klađenje: Pobeda Kvitove 1,65

17:30 Nik Kirjos – Stefanos Cicipas

Meč dana bez ikakve sumnje. Kirjos igra dobro, pun je samopouzdanja i realno gledano ima šta da traži u ovom meču. Ipak, njegova najveća mana jesu ovakvi mečevi kada su očekivanja velika. Sve to stoji da on ima potencijal i da može, ali za početak neka jednom pobedi takav meč.

Ove sezone je izgubio od Medvedeva u Melburnu, Nadal ga je na Vimbldonu pobeđivao itd itd. Šta nam to govori? Govori nam da Kirjos i ne zna da igra najbolje pod pritiskom.

Ipak, i Cicipas je pod nekom vrstom pritiska. I zbog toga mi ovo očekujemo da se reši kroz 4+ setova, a u tom slučaju bi meč trebao da ode u over.

Predlog za klađenje: Više od 39,5 gemova 1,67

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje