utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 9. Avgust

Članak otvarati do 21:00.


Druga runda turnira u Montrealu donosi duel između Brazilke Beatris Hadad Maije i domaće Lejle Fernandes. Frapirani smo postavljenim kvotama, jer su ovde kladionice stavile egal kvote. Glavni ujedno i jedini razlog jeste domaći teren, jer je Lejla Kanađnka. Ipak, to ne igra nikakvu ulogu, jer videli smo kako je na primer Feliks lagano ipao u prvoj rundu.

Hadad je za klasu jača igračica i igračica koja ima neki kontinuitet iza sebe. Lejla još uvek igra na krilima onog finala US Opena, ali od tada ni ona ni Ema Radukanu nisu napravilie ama baš ništa. Još uvek su mlade i nisu sposobne da se nose sa tim pritiskom.

Konkretno, Lejla kada igra protiv top 20 teniserki ima skor 8-17, s tim što je poslednjih 10 takvih mečeva izgubila, a da je osvojila samo tri seta. Četiri pobede od ovih osam ostvarila je na pomenutom US Openu kada je stigla do finala, a to je bilo 2021. godine.

Ova kvota apsolutno ne pije vodu i pobeda Hadad ima ogroman value koji uzimamo i po cenu pada. Brazilka je veliki borac. Juče je odigrala više nego pristojan meč protiv Magdalene Freš i po ovoj kvoti mi joj ponovo ukazujemo poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Hadad 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Fernandez 7-5 5-7 6-3 lost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje