utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 9. Avgust

Članak otvarati do 21:00.


Druga runda mastersa u Torontu donisu italijanski derbi između Matea Beretinija i Janika Sinera. Kladionice su prednost dale Sineru sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ova kvota je samo na osnovu ranka i ništa više. S obzirom da su i jedan i drugi poslednji put igrali na Vimbldonu, forma je veliki znak pitanja tako da fiks igrati ovde zaistsa nema smisla.
Mi idemo u pravcu overa. Glavni razlog za takvo razmišljanje jeste potpuni oporavak Beretinija. Da, Beretini nije možda u onoj najboljoj formi, ali Vimbldon je pokazao da je tu. Izgubio je od Alkarasa koji je kasnije osvojio titulu. Sve ono što ga krasi se vratilo. Servis je tu, forhend je tu i veliki voljni momenat je tu. Voli da se nadigrava Beretini, a pošto je sunarodnik sa druge strane mreže motivacije sigurno neće nedostajati.

Siner je na Vimbldonu stigao do polufinala gde ga je počistio Novak Đoković. Do tog meča Siner može biti zadovoljan svojim igrama, a jasno je kao dan da treba još da radi, posebno u mečevima protiv najjačih igrača na svetu.

Vidimo ovde jedan maraton zaista. Sve što nam je potrebno jeste da Beretini bude u ritmu sa servisom. Protiv Barerea u prvoj rundi imao je 85% osvojenih poena posle prvog servisa uz 79% ubačenog prvog servisa. Sa takvim brojkama ni Siner neće moći ništa.
Sa druge strane, Beretini je očajan na riternu, jer ima baš loš bekend koji svi gađaju.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Sinera 6-4 6-3 lost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje