subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 2. Avgust

Članak otvarati do 18:00.


Ove nedelje su na programu turniri u Vašingtonu i Los Kabosu od muških koje ćemo najviše pratiti. Biće ovo jako teški turniri za prognozu, jer se več sledeće nedelje igra masters u Kanadi. Oni najbolji igrači su mislima na tom turniru, a ima masa igrača koja mora da igra kvalifikacije. Valja izabrati ono pravo.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Francuz Benjamin Bonci i domaći Kristofer Eubanks. Prema kladionicama, favorit u ovom duelu je Bonci sa kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 23,5.

Mnogo toga „smrdi“ ovde počev od ove margine koja ne ide uz ovu kvotu. Bonci je svakako favorit i mi idemo u tom smeru. Sjajni Francuz je jedno vreme harao na čelendžer nivou, ali imao je problem na ATP turnirima. Imao je neku vrstu psihološke barijere koju nije mogao da probije i dugo mu je trebalo da pobedi u prvoj rundi.

Bonci iza sebe ima sjajnu sezonu na travi. Rekli bi neočekivano dobru. Stigao je do četvrtfinala Štutgarta, prva runda Halea, polufinale Majorke, druga runda Vimbldona i četrtfinale Njuporta gde gubi od Iznera u ludom meču sa tri taj brejka.

Eubanks sa druge strane veoma loše igra. Ove sezone ima samo dva četvrtfinala na čelendžer nivou. Ovde je dobio WC pozvnicu, jer drugačije verovatno ne bi video turnira. Prosečan igrač sa prosečnim udarcima, a sve što mu valja jeste servis.

Bonci je igrački dosta bolji igrač od Eubanksa. Verujemo da će uspeti da upasivi servis protivnika i kroz igru osvaja poene. Eubankosva velika mana je taj jednoručni bekend koji gotovo da ničemu ne služi. Tu je ključ pobede.

U Njuportu su igrali na travi i Bonci je slavio sa 6:4 7:5 pa neka se scenario ponovi.

Predlog za klađenje: Pobeda Boncija sa dva gema razlike 1,73
Sigurnija opcija: Čista pobeda Boncija 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Čistu pobedu Boncija možete iskoristiti za neki duble tiket.


Rezultat: Pobeda Eubanksa 3:6 6:3 7:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje