subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stefanos Cicipas – Borna Ćorić – Najava finala Sinsinatija

Danas je na programu finale mastersa u Sinsinatiju. U velikom finalu snage će odmeriti Stefanos Cicipas i Borna Ćorić.

Očekivano, prema kladionicama favorit u ovom finalu je Cicipas sa kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Nakon očajnog Montreala Cicipas se konsolidovao i odigrao turnir bez greške, barem do sad. Igrao je sa puno samopouzdanja, dobio je neke ozbiljne igrače, a kruna svega je jučerašnja pobeda nad Medvedevim. Ta pobeda sigurno mu je donela samopouzdanja, ali i odnela dosta energije.

Šta tek reći sa Ćorića? Čovek koji je do pre koju nedelju gubio na čelendžerima od svakojakih anonimusa danas igra finale mastersa. Tenis koji je on pokazao ove nedelje je ravan tenisu Novaka Đokovića. Apsolutna perfekcija od servisa pa do igre u polju. Njemu je ovo i te kako trebalo, jer se vratio posle duge pauze i operacije ramena. Jasno je da kvalitet postoji, samo treba raditi na kontinuitetu i samopouzdanju.

U ovom finalu jedina prednost Cicipasa je to što je odigrao više ovakvih mečeva, ali to sa sobom donosi i određeni pritisak, jer se od njega očekuje pobeda. Mi ovde očekujemo zaista veliku borbu, jer Ćorić je pokazao fenomenalan tenis ove nedelje i to ne može da se zanemari. Između ostalog, i kladionice su toga svesne, jer ne bi bila kvota 1,55 na Cicipasa.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje