petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 21. jul

Članak otvarati do 16:30


Naše neko pravilo nalaže da se posle pada odmori koji dan i ne srlja bezvezde. Mi se vodimo rečenicom strpljen spašen. Ipak, danas nismo mogli odoleti i rešili smo da se oprobamo sa jednom opkladom.

U pitanju je meč sa turnira u švajcarskom Gštadu. Snage će odmeriti Čileanac Nikolas Jari i Nemac Janik Hanfman. Zanimljivo, kladionice su ovde blagu prednost dale Jariju sa kvotom 1,65, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ko čita naše najave sigurno zna da je Jari jedan od dražih tenisera. Doneo nam je zaista dosta sreće i novca i nema razloga da ga ne forsiramo i dalje. Igrali smo ga u prvom kolu over protiv Monteira i naravno da je odigrao tri taj brejka.

Neverovatno zvuči, ali Jari je u tom meču ispalio 30+ aseva. Imao je preko 90 % osvojenih poena posle prvog servisa i što je još smešnije nije iskoristio nijednu brejk loptu, a imao ih je čak 11. Upravom ga zbog toga i forsiramo, jer kao što se da videti ovi uslovi u Gštadu su poprilino brzi. Monteiro kakav god da je ne može sebi da dozvoli da mu Jari strpa 30+ aseva na šljaci, a tu nismo ubrajali servis vinere kojih je sigurno bilo mnogo. Ipak, džaba sve to Jariju kada on veoma loše koristi brejk šanse i zato je odličan za igrati over.

Ovde postoji određena bojazan, jer Hanfman je sklon oscilacijama. Ima dobru servu Nemac, ali ume tako da uđe u seriju grešaka koja bi mogla skupo da ga košta. Ono u šta se mi uzdama je činjenica da ne verujemo da Jari može da ponovi onako dobar serverski meč. Sigurno će te brojke biti slabije pa i ako Hanfman bude kiksao verujemo da će Jari ponuditi po koju brejk loptu.

Veliki je meč za obojicu. Plasman u četvrtfinale ATP turnira je velika stvar, posebno ja Jarija koji kuburi sa rankom nakon suspenzije. Iz tog razloga verujemo u veliku borbu i nadamo se još jednu dramu kroz tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Jarija 7:6 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje