petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 22. Septembar

Članak otvarati do 19:00


Očekivano je da dođe loša serija, nakon onakve serije. Svako ko se iole ozbiljnije bavi klađenjem zna da su to normalne stvari, a mi ćemo dati sve od sebe da taj loš niz traje što kraće.

Meč koji nam je danas zapao za oko odigraće Francuz Konstant Lestien i Čileanac Alehandro Tabilo. Zanimljivo, ovde kladionice blagu prednost daju Lestienu, dok je margina postavljena na 22,5.

Pogrešno, skroz pogrešno ako nas pitate. Ovde se kladionice verovatno vode činjenicom da je Tabilo igrač koji svoju sreću traži isključivo na šljaci. To je istina, ali ume on da odigra dobro i na betonu kada mu se otvori žreb, a Lestien jeste dobar žreb.

Ono što kladionice zaboravljaju jeste neikustvo Lestiena na ATP sceni. Ako pratite njegove igre možete videti da je on samo čelendžer igrač koji se sa vremena na vreme pojavi na ATP sceni, uglavnom u Francuskoj. U svojoj karijeri ima svega osam odigranih mečeva na ATP turnirima i skor mu je žalostan 2-6. Sada već davne 2018. godine je u Mecu savladao Jirgena Zopa i ovde u San Dijegu je dobio mlađanog Brendona Holta. Zop je u tom meču bio 122. teniser sveta, a Holt je 215. Iz ovoga se može zaključiti da Lestien apsolutlno nije kadar za ATP scenu.

Mi verujemo u Tabila. Čileanac ima taj ratnički mentalitet i daće sve od sebe da dobije ovaj meč. I te kako ima šanse da ovo dobije i ovde postoji lep value.

Predlog za klađenje: Tabilo ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Pobeda Lestiena 6:1 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje