petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 23. Februar

Članak otvarati do 16:00


Nastavljamo sa tenisom i danas. Iako je ponuda u Dubaiju i na ostalim ATP turnirima veoma dobra, mi se ponovo okrećemo čelendžeru u Francuskoj.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Luka Van Eš i Konstant Lestien. Favorit u ovom meču je Lestien sa kvotom 1,44, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Opet greška ako nas pitate, jer tenis koji Lestien prikazuje u poslednje vreme ne potvrđuje ovu kvotu. Prosto, na ovim čelendžerima zbog manjka podataka, ali i praćenja mečeva kladionice veoma često greše sa postavkom kvota i to je ovde slučaj bez ikakve sumnje.

Mlađani Luka Van Es je velika nada francuskog tenisa i momak koji tek treba da se dokaže. Sve što igra igra uglavnom u domovini i nisu to toliko loši rezultati s obzirom na njegove godine. Osvojio je jedan ITF turnir, igrao četvrtfinale u Čerburu, a pre toga ispao kvalifikacijama za Monepelje od Safiulina. Jasno je kao dan da je ATP tur za sada preveliki zalogaj za njega.

Što se Lestiena tiče osim tog polufinala u Čerburu ništa specijalno nije napravio. Uglavnom su to duge i neizvesne borbe koje je na kraju uspeo nekako da dobije. Očigledno je da tokom celog meča on nije sposoban da drži koncetraciju na sto posto i to će biti faktor u ovom meču.

Ne tako davno ova dvojica su igrala i Lestien je dobio sa 2:1. Imao je stariji Francuz dosta sreće, jer se na startu trećeg setu Van Eš povredio, ali nije hteo da preda.

Za nas je ovo egal meč i mi ovde vidimo mnogo veću borbu nego što to kladionice prikazuju. U skladu sa tim tipujemo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75 – 3:6 2:6

 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje