sreda, 06. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NHL Predlog (23.februar)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Florida-Nashville 1 1,65

Florida Panteri su daleko najbolja domaća ekipa u ligi sa 23 pobede i samo 3 poraza. Nešvil je trenutno u lošoj formi i nanizali su 4 poraza zaredom. Na strani nisu toliko loši ali su izgublili na 5 od poslednjih 6 gostovanja.

Kao što smo pisali pre par dana, Florida obožava hokej 5 na 5, dok im specijalan tim nije ništa posebno i ne snalaze su sa igračem više, barem tako kažu brojke. Imaju šansu da se pobedom vrate na 1.mesto nakon sinoćnog kiksa Colorada.

Ove sezone se ove ekipe nisu sastajale, dok su prošle godine igrali 8x a Florida je slavila na 5 mečeva. Mada ako pogledamo igrače, formu i ceo tim Florida je mnogo bolja ove sezone a Nešvil daleko lošiji.

4:6


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje