ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 23. Oktobar

Članak otvarati do 15:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

15:00 Kasnikovski – Onklin 20,5+ 1,62 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-1 6-4 -1000

Čelendžer u Ortiseiju oduvek je važio za jedan od najbržih terena ne samo na čelendžer nivou nego i na celom ATP turu. U ovoj dvorani servis radi fenomenalan posao i igre gotovo i da nema. Zbog toga ćemo ove nedelje usmeriti pažnju tamo.

Ekipa koja se okupila nije elitna, a to je možda i bolje po nas, jer će kladionice verujemo mašiti sa kvotama. Ovde imamo Onklina, solidnog igrača u dvoranskim uslovima kojeg krasi dobar servis, a dosta slabija igra na riternu. Baš takav nam treba. Do sada je Ove sezone ima 21/8 u dvorani i mahom se viđaju produženi setovi. Ukoliko se taj trend nastavi onda bi „morao“ doći over po ovoj nižoj margini.

Inače, Onklin je ove godine četiri puta bio nosilac i tri puta je ispoštovao naš sistem klađenja.

17:30 Zverev – Ofner 20,5+ 1,73 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-4 6-1 igramo krug 2 

Zverev je baš razočarao prethodne nedelje u Tokiju. Baš nas je prodao onako jadno protiv Tomsona da ono nije bilo realno. Ovo je bitan deo sezone za njega, jer je borba za Torino u jeku.

Ofner je dobio specijalnu pozivnicu kao domaći teniser. Ima dobar servis i ako ga krene može da bude problema za Zvereva koji je pokazao da sporo ulazi u turnire ove sezone. Ove godine je bio nosilac 22 puta i 18 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

18:30 Serundolo – Leite 17,5+ 1,61 Meridian / Krug1 ulog 1000

Rezultat: 3-6 5-7 +610

Novi čelendžer u Južnoj Americi i nova(stara) ekipa je na okupu. Glavni „baja“ svakako Huan Manuel Serundolo koji nije propustio niti jedan turnir na ovoj turneji. Ovo je već 5-6 uzastopna nedelja kako igra i na tome mu svaka čast. Pokazao se kao odličan za ovaj naš sistem, jer je samo čelendžer igrač koji je zbog nešto boljeg ranka favorizovan od strane kladionica.

Danas igra protiv domaćeg Leitea koji je nedavno napravio probleme jednom Federiku Koriji. Ne vidimo razlog zašto ne bi i Serundolu.

Serundolo ove godine 14 puta nosilac i 10 puta dolazi barem jedan over u prve tri runde.

20:00 Ribeiro – Delien 19,5 + 1,75 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 4-6 4-6 +750

Poslednji za danas stari namešsta Ugo Delien koji u Brazil dolazi nakon što je predao u Buenos Airesu pre dve nedejle. Blago rečeno sumnjiv igrač za kojeg se može iskoristiti ona floskula „može da dobije svakoga, ali isto tako i da izgubi od svakoga“. S obzirom da igra protiv domaćeg i ovde njušimo dramu.

Delien ove godine sedam puta nosilac i šest puta je ispoštovao naš sistem klađenja.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje