četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 23-10-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 19:00 časova očekuje utakmica Turske Superlige, a sastaju se Fatih Karagumruk i Adanademirspor.

 

Zanimljiv duel u Turskoj ligi gde se sastaju dva rivala u potpuno različitoj formi, domaćin je u opasnoj zoni, dok Adana predstavlja jedno od prijatnijih iznenađenja lige do sada. Ekipa Fatih se trenutno nalazi na 18.mestu sa 1 pobedom, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 7:9. Igraju dosta tvrde mečeve. Na domaćem terenu još uvek nemaju pobedu, imaju 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 3:5. Danas će za njih problem predstavljati i izostanci jer će faliti prvi golman tima Dituro (8u/0g), potom defanzivac Salih Dursun (5u/0g), kao i napadači Ryan Mendes (7u/1g) i Lasagna (5u/0g).

Očekivana postava: Bekleviç; Sangare, Biraschi, Ceccherini, Mercen; Feghouli, Rohden, Eysseric, Shukurov, Keles; Dursun

Adana Demirspor possible starting lineup:

Što se tiče ekipe Adanademirspor, oni do sada imaju 5 pobede, 2 remija i samo 1 poraz, uz gol razliku 19:9, za razliku od svog današnjeg rivala, oni nemaju problema sa davanjem golova i do sada postižu preko 2 gola prosečno po meču. U gostima su do sada odigrali 3 meča i nemaju pobedu 2 remija i 1 poraz i gol razlika 5:6. Za današnji meč očekuje se najjači sastav tima.

Očekivana postava:Ozbir; Svensson, Gravillon, Guler, Rodrigues; Akbaba, Stambouli, Sari, Nani, Belhanda; Niang

Mišljenje urednika: Očigledna je razlika u kvalitetu dva rivala, gosti ukoliko žele da ostanu visoko plasirani moraju i sa gostovanja da počnu da donose bodove, a današnji meč je po nama idealna prilika za tako nešto, pa ćemo pokušati sa igrom p/k2 po kvoti 1,70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje