subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 23. Oktobar

Članak otvarati do 17:30.


Polufinale ATP turnira u Moskvi donosi duel dva Rusa. Snage će odmeriti Karen Hačanov i Aslan Karacev. Prema kladionicama, favorita u ovom meču nema, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Zanimljivo finale u najavi. Zaista se ne treba truditi oko toga ko će ovde pobediti, jer nas očekuje velika borba. Imamo dva ruska tenisera koji u svojoj domovini žele da podignu trofej. Za očekivati je da će dati 120% svojih mogućnosti da dobiju priliku da podignu trofej.

Ovde imamo dva igrača sličnih kvaliteta. Hačanov možda jeste bolje rangiran, ali Karacev je ove sezone uradio sjajan posao. Imao je fenomenalan start sezone, pre svega onaj Australijan Open. Nakon toga je očekivano pao, ali može se reći da ima stabilan rank.

Stilski gledano imamo slične igrače. Karacev je možda jači u polju zbog boljeg bekenda, ali pitanje je da li će nekih razmena i biti. Razlog za takvo razmišljanje je prost, obojica imaju veoma dobre servise, i ako procenat prvog servisa bude na nivou, onda će gemovi ići brzo i glatko.

Na prethodna dva ATP turnira Hačanov je slavio oba puta, ali bilo je tesno. U Torontu ove godine bilo je 7:6 6:4, a godinu dana pre u Sankt Peterburgu bilo je 4:6 7:5 6:3. Kao što se da videti, svaki put je bilo tesno, svaki put je bilo neizvesno i neka tako bude i danas.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80

6:7 1:7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje