četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 24. jul

Članak otvarati do 16:30.


S obzirom da je nedelja teniska ponuda i nije neka, ali smo ipak pronašli jedan meč koji je na prvu ruku zanimljiv. Radi se o kvalifikacijama za turnir u Atlatnti i meču u kojem će snage odmeriti Adrijan Manarino i Taro Danijel.

Blaga prednost od kladionica ide ka Danijelu, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Mi se slažemo sa ovom postavkom kvota i idemo u tom smeru. Manarino blago rečeno igra očajnu sezonu. Konkretno je na skoru 16:20. Odigrao je 20 turnira i samo je na sedam turnira uspeo da prođe u drugu rundu. Čak je i sezonu na travi odigrao katastrofalno loše. Sve to je dovelo do pada na ATP listi i sada je primoran da igra kvalifikacije za turnire iz serije 250.

Danijel sa druge strane tu uvek na pragu prvih 100. Ume da bude nezgodan, ali isto tako ume da proda kad se najmanje nadaš.

Ono na šta mi idemo jeste stil igre. Čini nam se da Danijel po igri apsolutno ne bi trebao da prija Manarinu. Japanac je solidan defanzivac i verujemo da će uspeti da tera Manarina na mnogo trčanja i na taj način izvlačiti greške.

Takođe, treba istaći da je Manarino prvi nosilac u kvalifikacijama. Postoji određena šansa da uprskos porazu ako neko u glavnom žrebu odustane (često se dešava) on će najverovatnije upasti u glavni žreb i dobiti još bolje mesto.

Predlog za klađenje: Pobeda Danijela 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovrnost.


Rezultat: Pobeda Daniela 4:6 3:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje