ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika nagrada Francuske – Najava trke

Danas je na programu trka za Veliku nagradu Francuske. Šarl Lekler je osvojio sedmu pol poziciju i to je sada postala normala. Ipak, jedno je pol pozicija, a drugo je trka.

Sa drugog i trećeg mesta krenuće aktuelni šampion Maks Ferštapen i njegov timski kolega Serhio Peres.

Može se reći da Ferari i Red Bul dominiraju na ovoj stazi, svako u pojednoj stavci. Red Bul je neprikosnoven kada su pravci u pitanju, a Ferari je dosta brži u krivinama.

Bez obzira što je osvojio pol poziciju Lekler nije favorit i to je potpuno ok. Mi se slažemo sa tim, jer mali milion puta se ove sezone dogodilo da je imao pol poziciju, a da nije pobedio. Pritisak, loša organizacija, loše odluke sve je to dovelo do toga da Ferštapen na kraju preuzme prvo mesto u generalnom plasmanu.

Veliki problem za Leklera je što je Peres na trećem mestu. Jasno je kao dan da će ovde biti timskih naredbi i da će Peres voziti za Ferštapena ukoliko to bude bilo potrebna.

Ferštapenova pobeda se plaća sa 1,90 i vredna je rizika.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Automoto sport se igra iz čistog gušta, sa malim uplatama čisto da bi praćenje trke bilo zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje