subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 24. Maj

Članak otvarati do 15:30.


Ovi turniri pred grend slemove su jako škakljivi za klađenje, ali i pored toga nađe se po neki meč vredan klađenja. Jedan takav danas će se odigrati u Ženevi gde će snage odmeriti Čileanac Nikolas Jari i Holanđanin Talon Griekspor.

Kladionice favorizuju Jarija sa kvotom 1,65 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.
Jari je poznat overaš. Jako dobar servis, ali slab ritern i sve to dovodi do toga da mečevi budu tesni i neizvesni. Ipak, danas smo rešili da mu ukažemo poverenje, jer je u prvoj rundi razneo Lajovića sa 2:0. Lajović u poslednje vreme igra korektan tenis i ima igru za Jarija. Jari je maksimalno izdominirao i sa dosta samopouzdanja ulazi ovaj meč.

Griekspor je u prvoj rundi dobio Travalju. Imao je dosta problema Talon, posebno na servisu koji je bio ranjiv. Meč je dobio na suvi kvalitet i to je to. Apsolutno ništa specijalno nije igrao. Nedavno je imao problema sa povredom i to čini se ima udela.

Mi verujemo u Jarija, jer kad god se igra u nešto bržim uslovima on igra dobro. Ako Lajović nije mogao da mu slajsevima pravi probleme u relijima i na riternu ne vidimo kako bi mogao to da uradi Griekspor koji je dosta tanji sa tim udarcima. U ovom trenutku Čileanac je bliži pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda Jarija 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Jarija bez borbe, kvota 1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje