četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 26. Mart

Članak otvarati do 16:00


Polako kako turnir odmiče uključuju se i oni najveći favoriti, ali i dalje nam je ponuda jako jako skromna, bez obzira što ima puno mečeva. U skladu sa tim za danas samo jedan predlog.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Australijanci Džordan Tomson i Aleks De Minor. De Minor je postavljen za aspolutnog favorita sa kvotom 1,25 dok je margina postavljena na 21,5.

Apsolutno smo saglasni sa postavljenim kvotama i idemo u tom smeru. Mišljenja smo da bi De Minor ovo trebao da dobije lako, a evo koji su razlozi.

1) De Minor je jako pogodan igrač kada je favorit. Ove sezone je izgubio pet mečeva, a dobijali su ga Medvedev, Siner, Cicipas, Hačanov i Fric. Prva trojica top 10 teniseri, Hačanov tu negde, a Fric ga je dobio u Indijan Velsu koji je kasnije i osvojio. Ko je gledao taj meč mogao je videti da je De Minor to lako mogao i dobiti no nije se dalo. Kada je favorit, De Minor uglavnom opradva ulogu favorita i to treba poštavati.

2) Drugi razlog je očajna forma Tomsona ove sezone. Australijanac je trenutno na skoru 6-6, a te pobede koje je ostvarivao i nisu neke. Tomson je dobio Okonela (čelendžer igrač), Đirona, Felisijana Lopeza (zreo za penziju), Nakašimu, Gofana (faza raspadanja) i Congu (zreo za penziju još mu otkinuo set). Daleko od toga da mi nešto oduzimamo Tomsonu, ali iz ove grupe igrača koje je pobedio jedina pobeda koja je vredna pomena je ona nad Nakašimom. Protiv iole jačih igrača Tomson po pravilu gubi.

3) Stil igre koji forsira De Minor apsolutno ne paše Tomsonu. Mlađi Australijanac je kao zvrčka, trči i sve vraća. Tomson niti ima kvalitet, niti godina da se u takvoj igri nosi sa njim. Podloga u Majamiju je nešto brža od one u Indijan Velsu, ali nedovoljno mnogo da bi se Tomson oslanjao na servis kao inače.

Sve u svemu De Minor veliki favorit. U h2h duelima vodi sa 3-1, a jedini put kada ga je Tomson dobio bilo je na travi, podlozi koja najmanje odgovara De Minoru.

Ponuda je kao što smo rekli skromna i zbog toga samo ovaj predlog.

Predlog za klađenje: Pobeda De Minora 2-0 1,75 – 2:6 3:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje